Stranger Things: Ο παραγωγός της σειράς επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζουν το δικό του Cinematic Universe

Αναμφίβολα το Stranger Things είναι ένα από τα σημαντικότερα φαινόμενα της pop κουλτούρας τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό οι δημιουργοί του αναζητούν τρόπους να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο και τους χαρακτήρες του.

Νωρίτερα φέτος η Netflix επιβεβαίωσε ότι έχει αρκετές ιδέες για spin-offs του Stranger Things, όπως μια ακόμη live-action τηλεοπτική σειρά και ένα θεατρικό, αλλά ο Shawn Levy (εκ των παραγωγών και σκηνοθέτης του Deadpool 3) αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Variety πως θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του Marvel’s Cinematic Universe (MCU) για να χτίσουν το αντίστοιχο…Stranger Things Cinematic Universe (STCU).

Ναι, ετοιμάζουμε το STCU. Τώρα που περνάω αρκετό χρόνο με τον Kevin Feige (σ.σ. το «αφεντικό» της Marvel), μαθαίνω πολλά για την διαχείριση ενός τέτοιου σύμπαντος και σκοπεύω να τα εφαρμόσω στο STCU.

Σε ό,τι αφορά τα επιβεβαιωμένα projects, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από τα αδέρφια Duffer για την υπόθεση της spin-off σειράς και του θεατρικού, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δούμε κανέναν από το βασικό cast του Stranger Things.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy δεν αποκλείει το ενδεχόμενο «παντρέματος» του Deadpool με το Stranger Things και μάλιστα το συζητά αρκετά με τον πρωταγωνιστή Ryan Reynolds.

[via]

Loading