Super Mario Bros. Movie: Το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της ταινίας

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε την πρεμιέρα της νέας ταινίας Super Mario Bros. με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt και γι’ αυτό η Nintendo προχώρησε στην δημοσίευση ενός ακόμη trailer στο πλαίσιο της προώθησης της.

Στο trailer βλέπουμε τους Luigi και King Penguin έτοιμους να συναντήσουν τη μοίρα τους, ενώ ο Bowser ορκίζεται πως θα καταστρέψει ολόκληρο το βασίλειο. Ακούμε και τον Chris Pratt να μιλά ως Super Mario με μια ελαφριά ιταλική προφορά.

Στο Super Mario Bros. Movie πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) και Seth Rogen (Donkey Kong), ενώ θα έχουμε και cameo εμφάνιση του Charles Martinet, ο οποίος έχει χαρίσει τη φωνή του στα video games της Nintendo ως Mario και Luigi. Το σενάριο υπογράφει ο Matthew Fogel (Minions: Rise of Gru), η σκηνοθεσία ανατέθηκε στους Aaron Horvath και Michael Jelenic (Teen Titans Go!) και το soundtrack στον Brian Tyler (Avengers: Age of Ultra) σε συνεργασία με τον θρυλικό συνθέτη της Nintendo, Koji Kondo.

Το Super Mario Bros. Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2023.

Loading