Το Nintendo Switch τα πηγαίνει αρκετά καλά σε πωλήσεις μέχρι στιγμής, αλλά η έλευση του Super Mario Odyssey αναμένεται ότι θα εκτοξεύσει το νούμερο, ιδιαίτερα τώρα που έγινε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του παιχνιδιού από τη Nintendo στην E3 2017.

Στο Super Mario Odyssey έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση στο gameplay. Τα power ups μπαίνουν στην άκρη και πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Cappy, το καπέλο του Super Mario με το οποίο είναι εφικτό είτε να βγάζεις από τη μέση εχθρούς και αντικείμενα είτε να μπαίνεις μέσα τους είτε να σου ανοίγει δρόμο για να περάσεις. Για παράδειγμα, πετάς το Cappy σε μια σφαίρα και αποκτάς τη δυνατότητα να πετάξεις σε πιο μακρινές περιοχές ή σε ένα σφυρί και διαλύεις τα πάντα στο διάβα σου.

Ο Super Mario ταξιδεύει παρέα με τον Cappy σε διάφορα βασίλεια συνεχίζοντας την περιπέτεια του για να σώσει την Princess Peach από τον εξαναγκαστικό γάμο με τον Bowser. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από την E3 2017, κάθε βασίλειο είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο και θέτει διαφορετικές προκλήσεις στον gamer, με το επίπεδο να είναι αρκετά πιο δύσκολο απ' ό,τι περιμένει κανείς. Σημειώνεται, επίσης, ότι δεν υπάρχει κουμπί για τρέξιμο.

Το Super Mario Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2017 για το Nintendo Switch.

Advertisements