Super Nintendo World: Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο είναι ένα «ζωντανό» video game

Όταν οι Ιάπωνες ανακοινώνουν χρονοδιάγραμμα, τότε μπορείς να ποντάρεις το σπίτι σου ότι θα το τηρήσουν. Η υπόσχεση της Universal Studios Japan για την κατασκευή ενός θεματικού πάρκου Super Nintendo World εκπληρώνεται μέχρι κεραίας, μιας και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο!

Οι δημιουργοί δημοσίευσαν ένα νέο video για το απαραίτητο hype, αλλά δεν μας δείχνουν υλικό μέσα από το πάρκο. Παρόλα αυτά, μαθαίνουμε πως οι επισκέπτες θα βιώνουν μια εμπειρία σαν να βρίσκονται μέσα σε video game, θα φορούν ένα smart band που επικοινωνεί με εφαρμογή για smartphones, θα “σπάζουν” πραγματικά Question Blocks, θα συμμετέχουν σε πίστα Mario Kart κ.ά.

Ειδικά για το Power Up Band, η δημοσιογράφος του Bloomberg, κ. Kurumi Mori, αναφέρει πως θα καταγράφει την πρόοδο των επισκεπτών σε ένα “video-game που εκτυλίσσεται στην πραγματική ζωή”, ενώ αποκαλύπτει τα σχέδια της Universal Studios για τη δημιουργία αντίστοιχων θεματικών πάρκων σε Ορλάντο, Χόλυγουντ και Σιγκαπούρη.

Loading