Super Nintendo World: Το θεματικό πάρκο της Nintendo ανοίγει την Άνοιξη του 2021

Η πανδημία COVID19 επηρεάσε και τα εγκαίνια του πρώτου θεματικού πάρκου της Nintendo στην Ιαπωνία με θέμα τα video games της, καθώς το Super Nintendo World ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει το περασμένο καλοκαίρι πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 του Τόκιο (που επίσης αναβλήθηκαν). Η Nintendo, πάντως, πιστεύει ότι η κατάσταση θα διορθωθεί μέχρι την ερχόμενη Άνοιξη του 2021 και θα μπορέσει να το ανοίξει για το κοινό στην πόλη Οσάκα της Ιαπωνίας.

Το Super Nintendo World είναι ένα γιγαντιαίο project που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Universal Studios Japan και αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας της Nintendo να εκμεταλλευτεί την ιστορία της πέρα από τον χώρο των video games. Άλλωστε, το θεματικό πάρκο χαρακτηρίζεται ως ένα “video-game που εκτυλίσσεται στην πραγματική ζωή”, καθώς οι επισκέπτες θα βιώνουν μια εμπειρία σαν να βρίσκονται μέσα σε video game, θα φορούν ένα smart band που επικοινωνεί με εφαρμογή για smartphones, θα “σπάζουν” πραγματικά Question Blocks, θα συμμετέχουν σε πίστα Mario Kart κ.ά.

Είναι το πρώτο από τα θεματικά πάρκα που σκοπεύει να δημιουργήσει η Nintendo, αφού στα σχέδια της είναι να στηθούν αντίστοιχα στο Orlando, στο Hollywood και στη Σιγκαπούρη στο μέλλον. Εξάλλου, η εταιρεία θα ανοίξει θεματικό καφέ και κατάστημα στο Universal Studio Japan Hollywood στις 16 Οκτωβρίου 2020, απ’ όπου βλέπουμε και εικόνες για τα διάφορα καλούδια που θα διαθέτει προς πώληση.

[via]

Loading