Τα SOMA και Costume Quest διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store!

Το Epic Games Store ανανεώθηκε με αφορμή τον εορτασμό του Halloween, αλλά δεν αλλάζει τις συνήθειες του και συνεχίζει κανονικότατα το πρόγραμμα παροχής δωρεάν παιχνιδιών σε όσους διατηρούν λογαριασμό (δωρεάν φυσικά) στο κατάστημα. Μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2019 μπορούμε να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη μας τα SOMA και Costume Quest.

Το SOMA είναι ένα horror game επιστημονικής φαντασίας από τη Frictional Games, το studio που έφτιαξε καλό όνομα με το Amnesia: The Dark Descent. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 και το gameplay του συνδυάζει στοιχεία stealth και adventure με επίλυση γρίφων.

Με τις επικοινωνίες εκτός λειτουργίας, το φαγητό να λιγοστεύει και τις μηχανές να αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι άνθρωποι, η υποβρύχια βάση PATHOS-II βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Εκεί καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τι έχει πραγματικά νόημα; Για ποιον λόγο αξίζει να μάχεσαι;

Το Costume Quest είναι ένα adventure RPG από τη Double Fine Productions του σπουδαίου δημιουργού Tim Schafer, γνωστή κυρίως τα τελευταία χρόνια για το Broken Age. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται για την κλασική (για τους παλιούς gamers) χιουμοριστική προσέγγιση του δημιουργού του και οι παίκτες συμμετέχουν σε μια περιπέτεια βασισμένη στο Halloween ολοκληρώνοντας αποστολές και ενισχύοντας τη συμμορία τους.

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα SOMA και Costume Quest δωρεάν από εδώ.

Loading