Tales of the Walking Dead: Νέο trailer για την επερχόμενη spin-off σειρά

Το δίκτυο AMC δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στο SDCC 2022, καθώς προετοιμάζεται για το φινάλε του The Walking Dead, αλλά και την ανθολογία Tales of the Walking Dead που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου 2022 με 6 επεισόδια.

Ο δημιουργός της ανθολογίας, Scott M. Gimple, μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες για το στήσιμο της μίνι spin-off σειράς εξηγώντας ότι εμπνεύστηκε από τις ερωτήσεις του κοινού για τον κόσμο του The Walking Dead και γι’ αυτό θα εξερευνήσει πως βιώνουν την αποκάλυψη των zombies οι διάφοροι χαρακτήρες.

Στο Tales of the Walking Dead πρωταγωνιστούν οι Terry Crews, Olivia Munn, Parker Posey, Jilian Bell, Anthony Edwards και Poppy Liu. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει τελικά κάποιου είδους σχέση μεταξύ των επεισοδίων και κατά πόσο θα συνδέονται με την original σειρά που ολοκληρώνεται στις 2 Οκτωβρίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Tales of the Walking Dead αναμένεται η spin-off σειρά Daryl, το Isle of the Dead (μέσα στο 2023) και μια σειρά κινηματογραφικών ταινιών για τον Rick Grimes, ενώ το Fear the Walking Dead συνεχίζεται από το 2015.

Loading