Ted Lasso: Δείτε το ολοκληρωμένο trailer για την τρίτη σεζόν

Δύο εβδομάδες μετά την προβολή του πρώτου teaser, η Apple προχώρησε στην δημοσίευση του ολοκληρωμένου επίσημου trailer για την τρίτη σεζόν του Ted Lasso προετοιμάζοντας το έδαφος για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2023 στην συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+.

Τα λόγια δεν είναι πολλά, καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ο νέος κακός (;) της υπόθεσης δεν μοιάζει και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του όσο τον είδαμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν και στο teaser, με τον Nate να εργάζεται πλέον για τη West Ham United, τη νέα ομάδα του «μεγάλου κακού» Rupert. Βλέπουμε, επίσης, σχεδόν όλους τους βασικούς και δευτερεύοντες χαρακτήρες, όπως την Keeley, τον Jamie, τον Roy Kent, τον Sam και τον Dani Rojas.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η Rebecca είναι αφοσιωμένη στο να νικήσει τον Rupert και όλοι οι χαρακτήρες βρίσκονται στο μεταίχμιο μεγάλων εξελίξεων από την θέση του αουτσάιντερ, αλλά η ατέρμονη αισιοδοξία του Ted Lasso θα τους βοηθήσει να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Η τρίτη σεζόν του Ted Lasso αποτελείται από 12 επεισόδια και ενδεχομένως θα είναι η τελευταία για την πολυβραβευμένη σειρά, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό με ανανέωση.

Loading