Ted Lasso: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την τρίτη σεζόν

Σε έναν μήνα θα έχουμε την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Ted Lasso, καθώς η Apple αποκάλυψε σήμερα την ακριβή ημερομηνία και δημοσίευσε ένα teaser trailer για την μεγάλη επιστροφή. Αυτή τη φορά, μάλιστα, κάθε νέο επεισόδιο θα προβάλλεται ημέρα Τετάρτη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην πλατφόρμα Apple TV+.

Η τρίτη σεζόν του Ted Lasso αποτελείται από 12 επεισόδια και θα δούμε την μεγάλη μάχη μεταξύ δασκάλου (Ted) και μαθητή (Nate), αλλά και νέα μέτωπα όπως αυτό των πρώην συζύγων Rebecca και Rupert μιας και ο τελευταίος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της West Ham. Φυσικά, το Ted Lasso είναι πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική σειρά και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η τρίτη σεζόν του Ted Lasso λέγεται πως θα είναι η τελευταία διότι έτσι είχε καθοριστεί το πλάνο όταν έλαβε το πράσινο φως. Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε, δεν θα αποκλείαμε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί, αν και καμιά φορά (αν όχι τις περισσότερες φορές…) καλό θα είναι να μπαίνει μια τελεία εκεί που πρέπει.

Loading