Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, έρχεται video game βασισμένο στην ταινία

Η αρκετά καλή πορεία της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem οδήγησε την Outright Games στην απόφαση να κυκλοφορήσει ένα video game βασισμένο σε αυτήν, το οποίο θα συνδυάζει το αρτιστικό στυλ με ένα ιδιαίτερα καταιγιστικό ομαδικό gameplay και μια χιουμοριστική προσέγγιση στην ιστορία.

Οι gamers θα αναλαμβάνουν όποιον ρόλο θέλουν από τα Χελωνονιντζάκια, θα αλληλεπιδρούν με τους χαρακτήρες της ταινίας και θα έρχονται αντιμέτωποι με τους μεταλλαγμένους κακούς όπως ο Rocksteady. Σύμφωνα με την Outright Games, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 σε Windows PC και παιχνιδοκονσόλες, αλλά δεν διευκρινίζει αν θα συμπεριλάβει και την προηγούμενη γενιά των τελευταίων.

Τα τελευταία χρόνια τα Χελωνονιντζάκια έχουν επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του gaming, είτε με καινούργιους τίτλους σαν το Shredder’s Revenge, είτε με remasters παλαιότερων όπως η συλλογή Cowabunga της Konami.

Δύσκολα θα δούμε υλικό από το παιχνίδι στο επερχόμενο Tokyo Games Show 2023 (TGS 2023) που θα διεξαχθεί 21-24 Σεπτεμβρίου 2023, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ μας για την εκδήλωση The Game Awards 2023 του Geoff Keighley που θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

[via]

Loading