Telegram: 1 δισ. downloads και απεριόριστοι χρήστες στις ομαδικές video κλήσεις

Η πλατφόρμα του Telegram έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου downloads. Δεν είναι σαφές εάν η πολυσυζητημένη πολιτική απορρήτου του WhatsApp βοήθησε το Telegram να αυξήσει τη βάση χρηστών του ή όχι, δεν παύει όμως να αποτελεί ένα πραγματικό επίτευγμα για την εταιρεία.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα TechCrunch, ο αριθμός των εγκαταστάσεων δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στον αριθμό των ενεργών χρηστών της πλατφόρμας. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή οι χρήστες ενδεχομένως να κατεβάσουν την εφαρμογή και στην πορεία να αποφασίσουν ότι δεν ταιριάζει στα γούστα τους.

Εκτός από το ιστορικό ρεκόρ, η ομάδα του Telegram ανακοινώνει ότι στο εξής μπορούν να συμμετέχουν στις ομαδικές video κλήσεις αλλά και στα live-streaming απεριόριστοι χρήστες, με δυνατότητα να σηκώσουν το χέρι τους για να ζητήσουν τον λόγο. Επιπλέον, θα εμφανίζεται παράθυρο preview με δυνατότητα να κρύβεις το όνομα ή τη λεζάντα του προωθημένου υλικού (flexible forwarding), ενώ θα μπορείς να μεταβείς στο επόμενο κανάλι όταν φτάσεις στο τέλος του προηγούμενου και να βλέπεις αριθμό με τα unread μηνύματα σε κάθε ένα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Telegram]

Loading