Telegram: Υποστήριξη τηλεδιασκέψεων με έως 1000 άτομα και νέες λειτουργίες

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο η Telegram ανακοίνωσε την ενσωμάτωση λειτουργίας ομαδικών τηλεδιασκέψεων στην πλατφόρμα της, μαζί με την υποστήριξη διαμοιρασμού της οθόνης, animated backgrounds κ.ά. Τώρα, η εταιρεία επιστρέφει με ένα ακόμη μεγάλο update που εστιάζει ακόμη περισσότερο στη λειτουργία τηλεδιασκέψεων.

Καταρχάς, το Telegram υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεις με 1000 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 30 έχουν το δικαίωμα να έχουν ανοικτή κάμερα και να μοιράζονται την οθόνη τους. Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει χαριτολογώντας ότι σταδιακά θα ανεβάζει αυτό το όριο έως ότου όλη η Γη να συμμετέχει στην ίδια τηλεδιάσκεψη.

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες καταγράφεται η υποστήριξη διαμοιρασμού ήχου μαζί με την εικόνα στις συνομιλίες 1-με-1, η αποστολή μηνυμάτων video σε υψηλότερη ανάλυση και με λειτουργίες pinch-to-zoom, fast-forward κλπ., αλλά και η αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων μετά από 1 μήνα (ισχύει 1 ημέρα και 1 εβδομάδα έως τώρα).

Οι νέες λειτουργίες του Telegram είναι διαθέσιμες με την έκδοση Telegram 7.9, επομένως, αν το αναβαθμίσετε θα τις έχετε στη διάθεση σας.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Telegram]

Loading