Telegram: Ομαδικές video κλήσεις και animated backgrounds στην εφαρμογή

Η Telegram προχωρά σε ανασχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήσης της ομώνυμης εφαρμογής messaging, ενώ φέρνει και μια σειρά σημαντικών αλλαγών που αφορούν τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας της.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι η υποστήριξη ομαδικών video κλήσεων με όριο 30 ατόμων, δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης και του camera feed. Μάλιστα, η οθόνη διαμοιράζεται αυτόματα όταν συμμετέχεις σε κλήση μέσω smartphone ή tablet, ενώ για τα desktops θα υπάρχει η επιλογή για όλη την οθόνη ή για συγκεκριμένο παράθυρο (π.χ. κάποια παρουσίαση). Η εταιρεία αναφέρει, επίσης, ότι έχουν ενσωματώσει και μια τεχνολογία μείωσης του περιβαλλοντικού θορύβου.

Σε άλλα νέα χαρακτηριστικά, το Telegram αποκτά animated φόντο, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε εφαρμογή messaging. Επιπλέον, το animation κατά την αποστολή μηνύματος αναβαθμίζεται και θυμίζει περισσότερο το στυλ του iMessage της Apple. Τέλος, η εταιρεία προσφέρει νέα εργαλεία για τους developers προκειμένου να φτιάξουν εφαρμογές για τη δημιουργία stickers από τους χρήστες και ενσωμάτωση στο Telegram με ένα tap.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading