Tenet: Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία του Christopher Nolan

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν φαίνεται να πτοεί τη Warner Bros., η οποία ευελπιστεί ότι θα έχει χαλαρώσει αρκετά η κατάσταση έτσι ώστε να προχωρήσει κανονικά στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Tenet στις 17 Ιουλίου 2020. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Christopher Nolan (Inception, Interstellar, Dunkirk, The Dark Knight) που υπόσχεται ένα 100 φορές πιο τρελό σενάριο από αυτό του Inception.

Μετά το πρώτο trailer που είδαμε τον περασμένο Ιανουάριο, πριν από μερικές ώρες έγινε η προβολή του δεύτερου trailer μέσα στο…Fortnite! Ο Nolan γράφει και σκηνοθετεί, χρησιμοποιεί μια μίξη IMAX και φίλμ 70mm, πραγματοποίησε γυρίσματα σε 7 χώρες και επιθυμεί να πει μια ανεπανάληπτη επική ιστορία παγκόσμιας κατασκοπίας που βάζει στο παιχνίδι και το ταξίδι στον χρόνο, αλλά όχι όπως το έχουμε δει ή φανταστεί μέχρι σήμερα.

Στο Tenet πρωταγωνιστούν οι John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, και Kenneth Branagh. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορούμε να πάμε στους κινηματογράφους με ασφάλεια μέχρι τότε…

Loading