Tetris: Καθημερινή μοιρασιά $5000 για τους gamers!

Πως θα σας φαινόταν να παίζετε Tetris και να κερδίζετε χρηματικά έπαθλα χωρίς κόστος συμμετοχής; Κι όμως, το τόλμησε η N3twork, η δημιουργός της επίσημης mobile εφαρμογής του δημοφιλέστατου παιχνιδιού. Η εταιρεία ξεκινά το Tetris Primetime, έναν live διαγωνισμό με χρονικό περιθώριο, όπου οι gamers καλούνται να σημειώσουν το μεγαλύτερο σκορ για να κερδίσουν μερίδιο από τα $5000 που θα μοιράζονται καθημερινά.

Πιο αναλυτικά, στο Tetris Primetime ξεκινάς από την ίδια βάση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και αν πιάσεις τον στόχο του σκορ πριν ολοκληρωθεί το χρονικό περιθώριο, τότε ενεργοποιείται αυτόματα το Frenzy mode για να “γράφεις” διπλάσιους πόντους, ενώ περνάς στην επόμενη πίστα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να φτάσεις το όριο, τότε η επόμενη πίστα γεμίζει με “σκουπίδια” που κάποια καθαρίζονται με γραμμές και κάποια μένουν σταθερά. Αν τα καταφέρεις να επιβιώσεις απ΄ όλες τις πίστες, τότε μπαίνεις στην τελική μοιρασιά του ποσού.

Το Tetris Primetime είναι διαθέσιμο ως δωρεάν mode στην εφαρμογή για συσκευές Android και iOS. Για την ώρα μπορούν να παίξουν παίκτες από 16 χώρες (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Βέλγιο, Σουηδία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Ρωσία, Χιλή, Καναδάς, Γερμανία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο), αλλά στο κοντινό μέλλον θα προστεθούν ακόμη περισσότερες.

Tetris - [Google Play Link]

Tetris - [App Store Link]

Loading