The Acolyte: Ακόμα μία Star Wars σειρά έρχεται το 2024

Μαντέψτε, ακόμα μία Star Wars τηλεοπτική live-action σειρά είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ μετά τα The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Andor και Ahsoka. Η Lucasfilm ανακοίνωσε στο Star Wars Celebration και το The Acolyte, το οποίο περιμένουμε στην πλατφόρμα μέσα στο 2024!

Το The Acolyte θα εστιάσει στην σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και όπως δήλωσε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, θα θυμίζει ένα πάντρεμα του Frozen με το Kill Bill, όπου οι κακοί θα είναι τα αουτσάιντερ. Πέραν των παραπάνω δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά μαθαίνουμε πως θα τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή της prequel τριλογίας.

Στην παραγωγή του The Acolyte συμμετέχει η Lesley Headland (Russian Doll) και στη διανομή των ρόλων βρίσκουμε ορισμένα αρκετά δυνατά ονόματα, όπως η Carrie-Anne Moss (The Matrix) και Lee Jung-jae (Squid Game), αλλά και τους Amandla Stenberg, Manny Jacinto, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Charlie Barnett, Rebecca Henderson και Dean-Charles Chapman.

Loading