The Bob's Burgers: Πρώτο trailer για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία The Bob’s Burgers και υπόσχεται μυστηριώδεις εξελίξεις και φρέσκα και ελκυστικά burgers.

Όταν καταστρέφεται η καλοκαιρινή επιχείρηση των Belchers, τα παιδιά Tina, Gene και Louise αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και να σώσουν το οικογενειακό τους εστιατόριο. Εντωμεταξύ, οι γονείς Bob και Linda προσπαθούν να κρατήσουν «ζωντανό» το Bob’s Burgers με ξεχωριστούς τρόπους – όπως η Linda να ντύνεται burger, φορώντας μπικίνι.

Η ταινία The Bob's Burgers θα δει τους Kristen Schaal, H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz και Eugene Mirman να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως οικογένεια Belcher. Οι Larry Murphy, Zach Galifianakis και Kevin Kline θα επιστρέψουν επίσης για να δανείσουν τις φωνές τους.

Η ταινία The Bob's Burgers θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading