The Boys: Diabolical, η anime σειρά - ορεκτικό για την 3η σεζόν

Οι φίλοι της τηλεοπτικής σειράς The Boys μπορούν να ετοιμάζονται σιγά σιγά για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν στην υπηρεσία Amazon Prime Video (3 Ιουνίου 2022), αλλά προτού φτάσουμε στο καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα anime ανθολογία βασισμένη στον κόσμο της σειράς.

Ο τίτλος της είναι The Boys: Diabolical και η υπηρεσία δημοσίευσε ένα νέο trailer για να πάρουμε μια γεύση. Σε αυτό διακρίνουμε τον ηγέτη των Boys, τον Billy Butcher, και τον μισητό εχθρό του, Homelander. Τα μεγαλύτερα προβλήματα, ωστόσο, φαίνεται ότι προκαλούνται από ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δικές τους υπερδυνάμεις λαμβάνοντας δόσεις του Compound V. Ένας από αυτούς, μάλιστα, θέλει τόσο πολύ να γίνει σαν τον Homelander που τελικά τα καταφέρνει…

Στην παραγωγή του The Boys: Diabolical συμμετέχουν οι Seth Rogen, Andy Samberg, Aisha Tyler και Awkwafina, ενώ χαρίζουν τις φωνές τους οι Antony Starr, Giancalro Esposito, Don Cheadle, Michael Cera, Kieran Culkin, Elizabeth Shue, Christian Slater, Simon Pegg κ.ά. Αν μη τι άλλο, μια αρκετά δυνατή παραγωγή ως ορεκτικό για την τρίτη σεζόν του The Boys.

Το The Boys: Diabolical θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video στις 4 Μαρτίου 2022.

Loading