The Division 2, The Crew 2 και Monopoly έρχονται στο Stadia

Αργή αλλά σταθερή η προσθήκη τίτλων στη game streaming υπηρεσία Stadia, η οποία ευελπιστούμε ότι θα μέχρι το τέλος αυτής της….ιδιαίτερης χρονιάς που διανύουμε, θα έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει τόσο η Google, όσο και οι χρήστες.

Για να επιστρέψουμε στην προσθήκη νέων τίτλων, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει το The Division 2 στην υπηρεσία της Google μαζί με το νέο expansion Warlords of New York και μάλιστα θα είναι το πρώτο video game με δυνατότητα cross-play και cross-progression μεταξύ Stadia και Windows PC (μέσω λογαριασμού Uplay). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να παίζεις σε Windows PC και να συνεχίζεις την πρόοδο σου μέσω Stadia σε οποιαδήποτε οθόνη υποστηρίζει η υπηρεσία. Ακόμη, θα υποστηρίζει τη μοναδική λειτουργία Stream Connect για να streamάρεις την εικόνα που βλέπει ο συμπαίκτης σου.

Από τις 25 Μαρτίου 2020 θα είναι διαθέσιμο το The Crew 2, το open world MMO racing game που περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία από μηχανές, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και σκάφη, ενώ από τις 28 Απριλίου θα προστεθεί και η Monopoly, η μεταφορά του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού σε video game.

Loading