The Eternals: Το νέο trailer απαντά γιατί δεν βοήθησαν τους Avengers

H Marvel κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία Eternals της βραβευμένης σκηνοθέτριας με Όσκαρ, Chloe Zhao.

Οι Eternals μας συστήνουν μια ολόκληρη ομάδα νέων ηρώων του Marvel Cinematic Universe, συμπεριλαμβανομένων των Gemma Chan ως Sersi, Richard Madden ως Ikaris, Kumail Nanjiani ως Kingo, Lia McHugh ως Sprite, Brian Tyree Henry ως Phastos, Lauren Ridloff ως Makkari, Barry Keoghan ως Druig , Don Lee ως Gilgamesh, Salma Hayek ως Ajak και Angelina Jolie ως Thena.

Οι Eternals ζουν κρυφά στη Γη χιλιάδες χρόνια και πάντοτε παρακολουθούσαν σιωπηλά και προστάτευαν την ανθρωπότητα με τις διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες που διαθέτουν. Το trailer που κυκλοφόρησε απαντά σε μια πολύ σημαντική ερώτηση: Εάν οι Eternals είναι τόσο ισχυροί και βρίσκονται στη Γη όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν βοήθησαν όταν χρειάστηκε να αφανιστεί ο Thanos;

Η ταινία Eternals αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading