The Godfather III: Δείτε το πρώτο trailer για το re-edit του τρίτου μέρους!

Είναι γεγονός ότι οι πρώτες δύο ταινίες The Godfather θεωρούνται οι κορυφαίες της τριλογίας του Francis Ford Coppola, καθώς το τρίτο μέρος που κυκλοφόρησε το 1990 (16 χρόνια μετά το δεύτερο) για να ολοκληρώσει την ιστορία του Michael Corleone έχει δεχτεί ανάμεικτες κριτικές.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Coppola καιγόταν ιδιαίτερα για την αποδοχή του The Godfather III τα τελευταία 30 χρόνια, παρόλα αυτά, αποφάσισε να ετοιμάσει μια νέα έκδοση της που θα προβληθεί σε ορισμένους κινηματογράφους (COVID19 επιτρέποντος) στις 4 Δεκεμβρίου 2020, αλλά και σε ψηφιακή μορφή από τις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Η ταινία ονομάζεται πλέον The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone, έχει γίνει reedit από τον Coppola και έχει αναβαθμιστεί η εικόνα και ο ήχος της για τη σημερινή εποχή. Πρωταγωνιστούν οι Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Sofia Coppola, Bridget Fonda και Joe Mantegna, και μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο trailer και το μήνυμα του Francis Ford Coppola για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί ξανά με το The Godfather III.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading