The Last of Us: Επίσημη παραγγελία για την τηλεοτπική σειρά από το HBO

Από τον περασμένο Μάρτιο έχει γίνει γνωστή η πρόθεση του δικτύου HBO να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην υπόθεση του The Last of Us, αλλά η πανδημία COVID19 πήγε πίσω και αυτό το project. Χρειάστηκε, λοιπόν, να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση της παραγωγής και πλέον έχει γίνει επίσημα η παραγγελία για τη μεταφορά του video game σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στο επίσημο tweet του HBO αναφέρεται ότι στην παραγωγή συμμετέχουν τόσο η δημιουργός του The Last of Us (Naughty Dog), όσο και η PlayStation Productions. Το σενάριο θα υπογράψει ο Neil Druckmann της Naughty Dog, ο οποίος θα αναλάβει και εκτελεστικό ρόλο στην παραγωγή.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για το σενάριο και τη διανομή των ρόλων, αλλά υποθέτουμε ότι θα ξεκινήσει από τα γεγονότα του πρώτου μέρους και….βλέπουμε. Αν η υποδοχή είναι καλή και τραβήξει για περισσότερες σεζόν, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και νέα στοιχεία στην υπόθεση πέραν των όσων συμβαίνουν στα δύο video games.

Η λογική λέει ότι μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα ολοκληρωθεί το casting και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ η προβολή του θα γίνει μέσα από την υπηρεσία HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading