The Last of Us: Νέο trailer για την τηλεοπτική σειρά του HBO

Πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Last of Us, καθώς το δίκτυο HBO δημοσίευσε ακόμη ένα teaser trailer για την σειρά, η οποία θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια (η 1η σεζόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί δεύτερη) και θα προβληθεί από τη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max μέσα στο 2023.

Το project έχει αναλάβει ο Craig Mazin, δημιουργός και σεναριογράφος του εξαιρετικού Chernobyl, σε συνεργασία με τον Neil Druckmann της Naughty Dog (δημιουργός του παιχνιδιού), ενώ πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) στον ρόλο του Joel και Bella Ramsey (Game of Thrones) στον ρόλο της Ellie. Σε άλλους σημαντικούς ρόλους θα δούμε τον Gabriel Luna ως Tommy και Anna Turv ως Tess.

Στο The Last of Us ακολουθούμε τους Joel και Ellie σε μια post-apocalyptic κατάσταση στις ΗΠΑ, οι οποίες επλήγησαν από μια μυστηριώδη ασθένεια που προσβάλει τους εγκεφάλους των ανθρώπων και τους μετατρέπει σε επικίνδυνα τέρατα. Στην πορεία αντιλαμβάνονται πως δεν κινδυνεύουν μόνο από τους μολυσμένους…

Loading