The Last of Us: Part 1 Remake, δείτε το χορταστικό 10λεπτο gameplay video

Η Naughty Dog εργάζεται σκληρά επάνω στο remake του The Last of Us Part 1, το οποίο περιμένουμε στις 5 Σεπτεμβρίου 2022 για το PlayStation 5, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για Windows PC. Η εταιρεία έχει τονίσει ήδη αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται για ένα απλό project με σκοπό να…αρμέξει το franchise, αλλά υπόσχεται τρομερές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαρροές από videos και screenshots του The Last of Us Part 1 Remake και τώρα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα 10λεπτο gameplay video που δημοσίευσε η Naughty Dog για να πάρουμε μια καλή γεύση από την αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Ακόμη, η εταιρεία αποκάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το τεχνικό σκέλος στο επίσημο blog του PlayStation, κάνοντας λόγο για native 4K γραφικά στα 30fps ή dynamic 4K στα 60fps, πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του τηλεχειριστηρίου DualSense (απτική ανάδραση, trigger effects) και φυσικά υποστήριξη της τεχνολογίας 3D audio.

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν χτιστεί από την αρχή για να αναδείξουν τις δυνατότητες του PlayStation 5 και οι gamers θα παρατηρήσουν πληθώρα σημαντικών αλλαγών στο οπτικό σκέλος, πιο αληθοφανή κίνηση και λεπτομέρειες όπως τις σφαίρες που “σχίζουν” τα διάφορα αντικείμενα στον κόσμο του The Last of Us Part 1. Εξάλλου, θα συμπεριληφθεί permadeath mode για μόνιμη ήττα αν πεθάνεις, ένα speed run mode για όσους θέλουν να τρέξουν το παιχνίδι και διάφορα cosmetics για τους πρωταγωνιστές Joel και Ellie που ξεκλειδώνεις όσο προοδεύεις.

Loading