The Lord of the Rings: The Rings of Power, δείτε το νέο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά

Η Amazon θα παίξει το παιχνίδι των σύντομων teasers για την πολυαναμενόμενη (και πανάκριβη) τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power, η οποία αναμένεται στην υπηρεσία Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Το νέο teaser έχει διάρκεια μόλις 15 δευτερόλεπτα, αλλά όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία μπορούν να δουν ένα μεγαλύτερο video διάρκειας περίπου 60 δευτερολέπτων, με το link να περιλαμβάνεται στην περιγραφή του YouTube video.

Σε αυτό βλέπουμε διάφορους χαρακτήρες της σειράς, όπως τους Sadoc Burrows, Higk King Gil-galad και Aronir, οι οποίοι προφανώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες όπως τους Elrond και Galadriel. Η Amazon, πάντως, δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την υπόθεση πέρα από όσα γνωρίζουμε ήδη από τις προηγούμενες αναφορές της.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

Το επόμενο trailer, πάντως, αναμένεται στις 14 Ιουλίου 2022 και ευελπιστούμε ότι θα είναι ανοικτό για όλο τον κόσμο και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Loading