The Mandalorian: Η πιο πειρατικά κατεβασμένη τηλεοπτική σειρά για το 2020

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ιστοσελίδα Torrentfreak πραγματοποιεί την έρευνα της και αποκαλύπτει τις πιο πειρατικά κατεβασμένες τηλεοπτικές σειρές για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το αντίστοιχο Top 10 για τις ταινίες.

Την πρωτιά για το 2020 στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών “κερδίζει” το The Mandalorian που προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από την υπηρεσία Disney+, και αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε βρεθεί στην τρίτη θέση της λίστας. Η πρωτιά του The Mandalorian δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς η σειρά αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στις χώρες όπου υποστηρίζεται επίσημα η υπηρεσία της Disney, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο να επιθυμούν να την παρακολουθήσουν χωρίς, όμως, να έχουν πρόσβαση στο Disney+. Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ότι θα στραφούν σε πειρατικές λύσεις.

Μέσα στο Top 10 των πιο πειρατικά κατεβασμένων σειρών θα δείτε και άλλες δημοφιλείς επιλογές που επίσης δεν είναι εφικτό να παρακολουθήσεις νόμιμα σε πολλές χώρες, όπως για παράδειγμα το The Boys και το Star Trek: Picard.

Top 10 Most Pirated TV Series 2020

  1. The Mandalorian
  2. The Boys
  3. Westworld
  4. Vikings
  5. Star Trek: Picard
  6. Rick and Morty
  7. The Walking Dead
  8. The Outsider
  9. Arrow
  10. The Flash

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading