The Many Saints of Newark: Νέο trailer για την ταινία-prequel της σειράς The Sopranos

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του The Many Saints of Newark, το επερχόμενο prequel της διάσημης δραματικής σειράς του HBO The Sopranos. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max την 1η Οκτωβρίου.

Η ταινία επικεντρώνεται στον νεαρό Anthony Soprano, που υποδύεται ο Michael Gandolfini, γιος του ηθοποιού James Gandolfini που ενσάρκωσε τον Tony Soprano στην αρχική σειρά.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο Newark, New Jersey. Ο νεαρός Tony έχει ως πρότυπο τον θείο του, Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola), και αυτή η σχέση τους στέλνει και τους δύο σε ορισμένα βίαια μέρη.

Η επίσημη περιγραφή του The Many Saints of Newark:

Ο νεαρός Anthony Soprano μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραχώδεις εποχές της ιστορίας του Newark, και ωριμάζει ξαφνικά όταν οι αντίπαλοι γκάνγκστερ αρχίζουν να ξεσηκώνονται και να αμφισβητούν την πανίσχυρη κατοχή της εγκληματικής οικογένειας DiMeo στην πόλη. Ο θείος του, Dickie Moltisanti, που μάχεται να διαχειριστεί τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές του ευθύνες, θα αντλήσει μέγιστη επιρροή στον ανιψιό του για να γίνει ο εντυπωσιακός έφηβος - το ισχυρό αφεντικό: Tony Soprano

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Vera Farmiga, και Ray Liotta. Το The Many Saints of Newark σκηνοθετεί ο Alan Taylor, και το σενάριο επιμελήθηκε ο δημιουργός των The Sopranos, David Chase και ο Lawrence Konner. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Loading