The Matrix: Resurrections, δείτε το πρώτο καταιγιστικό πλήρες trailer

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer της τέταρτης ταινίας The Matrix: Resurrections, η οποία υπόσχεται την απόλυτη αναβίωση του The Matrix!

Η Lana Wachowski γράφει και σκηνοθετεί την τελευταία ταινία που φέρνει πίσω τους Keanu Reeves και Carrie Anne-Moss μαζί με τους νεοφερμένους Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick και Jonathan Groff.

Το trailer που καθηλώνει με τις συνταρακτικές σκηνές δράσης, δείχνει τον Neo να έχει κολλήσει στην εμμονή του με την τεχνολογία ενώ στη συνέχεια να κατορθώνει την απελευθέρωση του μυαλού του και να ισχυροποιεί τις ικανότητες του για να επιστρέψει στον κόσμο του Matrix.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η μόνη διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε σχεδόν 20 χρόνια πριν σε σύγκριση με το τωρινό είναι μόνο το πέρας του χρόνου στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Όλα τα υπόλοιπα εξακολουθούν να προσφέρουν ανατριχιαστικές και συγκινητικές στιγμές!

Το The Matrix: Resurrections έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις ΗΠΑ στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading