The Matrix Resurrections: Ιστοσελίδα teaser για να διαλέξουμε το μπλε ή το κόκκινο χάπι

Η πολυαναμενόμενη ταινία The Matrix Resurrections αναμένεται να κάνει την πολυπόθητη πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο και επιτέλους μπορούμε να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στην ταινία, με έναν αρκετά μη παραδοσιακό τρόπο.

Στον ιστότοπο whatisthematrix.com, οι λάτρεις των ταινιών Matrix καλούνται να επιλέξουν εάν θα πάρουν το κόκκινο χάπι ή το μπλε χάπι. Εάν επιλέξουν το κόκκινο χάπι, ο Yahya Abdul-Mateen II που θα υποδυθεί τον Morpheus, τους εξηγεί ότι ο κόσμος δεν είναι έτσι όπως νομίζουν. Εάν επιλέξουν το μπλε χάπι, εμφανίζεται ο Neil Patrick Harris, ο οποίος εξηγεί ότι ο λόγος που βρίσκονται είναι επειδή δυσκολεύονται να διακρίνουν την πραγματικότητα από τη φαντασία.

Κάθε φορά που επιλέγετε μία από τις δύο επιλογές, σας παρουσιάζονται διαφορετικά κλιπ, τα οποία πιθανότατα αποτελούν μέρη από το trailer που κυκλοφόρησε η Warner Bros. στο CinemaCon τον προηγούμενο μήνα.

Το πλήρες trailer για την ταινία The Matrix Resurrections θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading