The Matrix: Resurrections, ο επίσημος τίτλος και ημερομηνία πρεμιέρας!


Η πολυαναμενόμενη τέταρτη ταινία The Matrix απέκτησε - επιτέλους - ημερομηνία πρεμιέρας και επίσημο τίτλο. Όπως ανακοινώθηκε από την Warner Bros στο CinemaCon 2021, η ταινία θα φέρει τον τίτλο The Matrix: Resurrections και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου.

O Keanu Reeves μαζί με την Carrie-Anne επιστρέφουν στους ρόλους τους, αλλά πολλές πληροφορίες παραμένουν ακόμη άγνωστες, ενώ απομένουν μόλις τέσσερις μήνες για την πρεμιέρα της ταινίας. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του The Matrix: Resurrections έχει αναλάβει η Lana Wachowski ενώ το καστ θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick και Jonathan Groff.

Μπορεί να μην έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες για την ταινία ακόμη στη δημοσιότητα, έχουμε όμως την περιγραφή ενός πλάνου, το οποίο ξεκινάει με τον Neo να μιλάει σε έναν ψυχίατρο (Neil Patrick Harris) σε ένα μελλοντικό San Francisco. Ο Neo λέει ότι βλέπει περίεργα όνειρα και τόττε ρωτάει τον ψυχίατρο εάν είναι τρελός και εκείνος του απαντάει «δεν χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη».

Βλέπουμε ότι ο Neo παίρνει δύο μπλε χάπια στο σπίτι και εν συνεχεία να περιπλανιέται έξω στο δρόμο, να κοιτάει τον ουρανό και να βλέπει ένα σωρό πουλιά να πετούν. Προσπαθεί να το αναλύσει. Μετά βρίσκεται σε ένα ασανσέρ με ένα σωρό άτομα που είναι στο τηλέφωνό τους και κοιτάζει ψηλά την αντανάκλαση όλων που κοιτούν τις οθόνες. Εδώ περίπου αρχίζει να παίζει το τραγούδι White Rabbit των Jefferson Airplane.

Ο Neo μετά συναντά την Trinity σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Trinity να τον ρωτά «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;».

Ο Yahya Abdul-Mateen II εμφανίζεται ως χαρακτήρας που μοιάζει ακριβώς με τον Morpheus (ξυρισμένο κεφάλι, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου) και προσφέρει στον Neo ένα κόκκινο χάπι. Ο Neo και το άτομο με τα μπλε μαλλιά περνούν μέσα από έναν καθρέφτη. Βρίσκονται σε ένα καφέ. Στη συνέχεια, μεταφέρονται σε ένα άλλο μέρος, το οποίο βρίσκεται σε μια λίμνη. Τότε ο Abdul-Mateen του λέει: «Το μόνο που έχει σημασία για εσένα είναι ακόμα εδώ. Δεν θα τα παρατήσεις ποτέ». Αρχίζουν να κάνουν πολεμικές τέχνες και όταν ο Neo χτυπά δυνατά τον χαρακτήρα του Abdul-Mateen στο στήθος και «πετάγεται» έξω από τον χώρο.

Ο Neo και ο άνθρωπος με τα μπλε μαλλιά βρίσκονται στο τρένο. Μια σφαίρα από έναν ελεύθερο σκοπευτή εκτοξεύεται από μακριά και έχει κατεύθυνση προς το μέρος τους. Συνεχίζουν έντονες σκηνές δράσεις με τον Neo να κρατάει τις σφαίρες στον αέρα. Τόσες λεπτομέρειες που θυμίζουν - αν μη τι άλλο - ταινία Matrix …

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading