The Morning Show: Πρώτο trailer για τη σειρά - παραγωγή της Apple για την υπηρεσία Apple TV+

Η Apple ετοιμάζεται και αυτή να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεόρασης με τη δική της συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το φθινόπωρο χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία (ίσως το μάθουμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων iPhone το Σεπτέμβριο).

Παρόλα αυτά, η εταιρεία ξεκινά σιγά σιγά να φτιάχνει το κλίμα για τις δικές της πρωτότυπες παραγωγές, μία εκ των οποίων θα είναι και το The Morning Show με σπουδαίους πρωταγωνιστές, όπως οι Reese Witherspoon, Steve Carell και Jennifer Aniston. Η Apple δημοσίευσε το πρώτο trailer που μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την υπόθεση.

Από αυτά που καταλαβαίνουμε, η Aniston "κρεμά" τον συμπαρουσιαστή Steve Carell σε απευθείας μετάδοση ανακοινώνοντας ότι απολύθηκε και στη συνέχεια βλέπουμε το δίκτυο να προωθεί σιγά σιγά μια ρεπόρτερ (Witherspoon) που ενδεχομένως θα απειλήσει τη θέση της Aniston.

Το περιβάλλον θυμίζει ελαφρώς το εξαιρετικό Newsroom (αν δεν το έχετε δει είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε), αλλά αυτό που κρατάμε για την ώρα είναι η πρώτη εικόνα από παραγωγή της Apple και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις υπόλοιπες. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει πάνω από $2 δισ. για τις δικές της παραγωγές στην υπηρεσία Apple TV+ με σκοπό να ανταγωνιστεί τα Netflix, Disney+ και HBO Max.

Loading