The Witcher: Nightmare of the Wolf, το πρώτο πραγματικό trailer της animated ταινίας

Η πολυαναμενόμενη animation ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf απέκτησε το πρώτο του trailer πριν την πρεμιέρα της στις 23 Αυγούστου 2021 στο Netflix. Η ταινία Nightmare of the Wolf, που ανακοινώθηκε στις αρχές του περασμένου έτους πρόκειται για το prequel της σειράς The Witcher του Netflix και επικεντρώνεται στον μέντορα του Geralt της Rivia, Vesemir.

Επιπλέον, η Netflix έδωσε πληροφορίες για τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, εξηγώντας ότι ο Vesemir μεγάλωσε ως υπηρέτης στο κτήμα ενός ευγενή, εργαζόμενος πολλές μέρες για πενιχρή αμοιβή. Παράλληλα, υπάρχει και η Tetra Gilcrestis μια ισχυρή μάγισσα που προέρχεται από έναν από τους πρώτους μάγους της ηπείρου και θεωρεί ότι η μαγεία συνδέει όλα τα πράγματα της ομορφιάς.

H ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf σκηνοθετείται από τον Kwang Il Han και γράφτηκε από τον Beau DeMayo.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading