The Witcher: Πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την τρίτη σεζόν

Η Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του The Witcher, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα είναι η τελευταία με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, καθώς η εταιρεία δεν φαίνεται να πτοείται από τις τεράστιες προσπάθειες του κοινού να ακυρώσει την αποχώρηση του.

Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του The Witcher θα προβληθεί στις 29 Ιουνίου 2023, ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος στις 27 Ιουλίου 2023. Η Netflix φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αυτήν την τακτική του «σπασίματος» των σεζόν σε δύο μέρη για τις πιο δημοφιλείς σειρές της, ούτως ώστε να τις διατηρεί στην επικαιρότητα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στο πρώτο teaser trailer βλέπουμε τον Geralt να παραδέχεται ότι είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεται τον πραγματικό φόβο, μαζί με κάποιες σκόρπιες εικόνες από όλους τους κύριους χαρακτήρες (π.χ. Ciri, Yennefer). Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται ότι οι μονάρχες, οι μάγοι και τα τέρατα της Continent προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τη Ciri of Contra, γι’ αυτό ο Geralt of Rivia κάνει τα πάντα για να την κρύψει και με τη βοήθεια της Yennefer μεταβαίνουν στο οχυρό της Aretuza για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις κρυφές δυνάμεις το κοριτσιού. Εκεί θα διαπιστώσουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο πολιτικής διάβρωσης, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας.

Loading