TikTok Resumes: Εύρεση εργασίας μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας

Η ByteDance, ιδιοκτήτρια του TikTok, λανσάρει μια νέα λειτουργία στη δημοφιλή πλατφόρμα της, το TikTok Resumes στοχεύοντας να ενθαρρύνει την κοινότητά της να χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να υποβάλει αίτηση για θέσεις εργασίας. Επί του παρόντος, η εταιρεία τρέχει το TikTok Resumes ως πιλοτικό πρόγραμμα για τους χρήστες της στις ΗΠΑ και σκοπεύει να το διαθέσει παγκοσμίως εάν στεφθεί με επιτυχία.

Η ByteDance συνεργάστηκε με περισσότερες από 30 εταιρείες και οργανισμούς - μεταξύ αυτών Chipotle, Target, Shopify, NASCAR, Contra και WWE - που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες εργασίας.

Η διαδικασία του TikTok Resumes έχει ως εξής:

Σε πρώτο χρόνο, κατευθύνεστε στο ειδικό τμήμα που έχει διαμορφωθεί στην πλατφόρμα προκειμένου να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες λίστες που συμπεριλαμβάνουν τις επιλογές εργασίας. Εν συνεχεία, δημιουργείτε ένα video – όσο πιο εντυπωσιακό μπορείτε – πληκτρολογείτε στη λεζάντα #TikTokResumes και υποβάλλετε την «αίτηση» σας μέσω του «add the TikTok resume».

Καθώς το βίντεο θα κοινοποιηθεί στην πλατφόρμα με το συνηθισμένο τρόπο, θα ζητηθεί από τους αιτούντες να μην συμπεριλάβουν το επώνυμο, το email ή άλλες προσωπικές πληροφορίες στο video τους στο TikTok Resume. Οι υπεύθυνοι πρόσληψης θα ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες αργότερα.

Σχολιάζοντας το νέο πιλοτικό πρόγραμμα, ο Nick Tran, ο επικεφαλής του marketing της ByteDance, δήλωσε:

Το TikTok Resume είναι επίσημα ανοιχτό και δέχεται βιογραφικά video TikTok. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να συνεργαστούμε με μερικές από τις πιο θαυμάσιες και αναδυόμενες εταιρείες του κόσμου, καθώς δοκιμάζουμε έναν νέο τρόπο για τους αιτούντες εργασίας να παρουσιάσουν τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους με δημιουργικούς και αυθεντικούς τρόπους

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

[via]

Loading