Tinder: Πρόσθεσε λειτουργία video κλήσης στη dating υπηρεσία της

Το Tinder αναζητά τρόπους για να βοηθήσει τους χρήστες της υπηρεσίας του να ξεπεράσουν τα εμπόδια της πανδημίας COVID-19 και ένας από αυτούς είναι η προσθήκη λειτουργίας video κλήσης στη δημοφιλή εφαρμογή dating. Η αρχή έγινε ήδη σε ορισμένες χώρες και σύντομα αναμένεται ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται Face to Face και έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών. Η δυνατότητα χρήσης της υπάρχει μόνο σε περίπτωση που έχει γίνει match μεταξύ δύο χρηστών και αφού έχουν δώσει και οι δύο τη συγκατάθεση τους για να ξεκινήσει η video κλήση. Ανά πάσα στιγμή είναι εφικτό να άρεις την άδεια για τη video κλήση, καθώς και να αναφέρεις τυχόν προβλήματα ή τον συνομιλητή αν ξεφύγουν τα πράγματα.

tinder-face-to-face-2.jpg

Ειδικά για το τελευταίο σκέλος έχουν τεθεί κάποιοι κανόνες από το Tinder. Για παράδειγμα, θα πρέπει και οι δύο συμμετέχοντες στο Face to Face να συμφωνήσουν πως δεν θα υπάρχει γυμνό ή σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της video κλήσης.

Μέχρι στιγμής, το Face to Face είναι διαθέτειμο σε Αυστραλία, Βραζιλία, Χιλή, Γαλλία, Ινδονησία, Ιταλία, Νότια Κορεά, Περού, Ισπανία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ, ενώ δοκιμάζεται στις πολιτείες Κολοράντο, Τζώρτζια, Ιλλινόι και Βιρτζίνια στις ΗΠΑ.

[via]

Loading