Titan Quest Anniversary Edition και Jagged Alliance Gold Edition διαθέσιμα δωρεάν

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής με μεγάλες προσφορές στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της, ενώ παράλληλα προσφέρει σε όλους τους gamers εντελώς δωρεάν τα Titan Quest Anniversary Edition και Jagged Alliance Gold Edition μέσα από το κατάστημα-πλατφόρμα Steam.

Το Titan Quest Anniversary Edition κυκλοφόρησε το 2016 ως ένας κλώνος του Diablo στημένος στην Αρχαία Ελλάδα, Αίγυπτο κλπ. Είναι ένα πραγματικά πολύ αξιόλογο hack-and-slash game που αξίζει τον χρόνο σας και η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και το Immortal Throne expansion, μαζί με πληθώρα βελτιώσεων και επιδιορθώσεων διάφορων bugs του original.

Από την άλλη, το Jagged Alliance Gold Edition είναι μια καλή παλιατζούρα του 1994 στο στυλ του XCOM, δηλαδή turn-based strategy, που περιλαμβάνει και το expansion Deadly Games. Παλιό μεν, πολύ καλό δε και αν σας αρέσουν τα turn-based θα το βρείτε σίγουρα πολύ ενδιαφέρον

Αμφότερα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Steam μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Titan Quest Anniversary Edition - [Steam Link]

Jagged Alliance Gold Edition - [Steam Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading