Το Black Mirror επιστρέφει το 2025 με 7η σεζόν!

Το Black Mirror, η δυστοπική σειρά επιστημονικής φαντασίας που έδωσε τον τόνο βάζοντας έναν άνδρα να συνουσιάζεται με ένα γουρούνι στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, πρόκειται να επιστρέψει με νέα επεισόδια στο Netflix το 2025. Ο δημιουργός της σειράς Charlie Brooker ετοίμασε έξι νέα επεισόδια για την έβδομη σεζόν.

Ουσιαστικά τίποτα δεν είναι γνωστό γι' αυτά, εκτός από το ότι ένα από αυτά θα είναι συνέχεια του επεισοδίου "USS Callister". Σε αυτό το εμπνευσμένο από το Star Trek επεισόδιο ο Jesse Plemons υποδυόταν έναν προγραμματιστή ενός βιντεοπαιχνιδιού που δημιουργεί ένα σενάριο που γίνεται υπερβολικά αληθινό.

Το αν ο Plemons θα επιστρέψει ή όχι είναι άγνωστο. Το Black Mirror είναι γνωστό για τους διάσημους ηθοποιούς του. Στους ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί σε επεισόδια του Black Mirror όλα αυτά τα χρόνια συμπεριλαμβάνονται οι Bryce Dallas Howard, Jon Hamm, Anthony Mackie, Aaron Paul, Daniel Kaluuya, Josh Hartnett, Miley Cyrus και Wyatt Russell.

Η Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του Black Mirror και πλέον κυκλοφορεί τη σειρά αποκλειστικά στην πλατφόρμα της. Η πιο πρόσφατη σεζόν, η 6η σεζόν, έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023. Εκτός από τα κανονικά επεισόδια, το Netflix κυκλοφόρησε ένα διαδραστικό επεισόδιο, το Bandersnatch, το οποίο επέτρεπε στους θεατές να λαμβάνουν αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Με δεδομένη την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης, πολλοί αναρωτιούνται αν ένα μελλοντικό επεισόδιο του Black Mirror θα μπορούσε να ανατρέξει σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Brooker προσπάθησε να γράψει ένα ολόκληρο επεισόδιο χρησιμοποιώντας το ChatGPT και δήλωσε ότι τα πράγματα πήγαν άθλια.

Loading