Το Gemini αντικαθιστά το Duet AI στα εταιρικά πακέτα της Google

Η Google λανσάρει νέα πακέτα για εταιρικούς πελάτες που χρησιμοποιούν το Gemini. Νωρίτερα φέτος, το Bard αντικαταστάθηκε από το Gemini και η τεχνολογία AI έφτασε και στο Google Workspace. Με τη χθεσινή ανακοίνωση, το Gemini for Google Workspace αντικαθιστά το Duet AI for Google Workspace.

Τώρα, με το πακέτο Gemini Business, μαζί με άλλες λειτουργίες, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια αυτόνομη εμπειρία όπου μπορούν να συνομιλούν με το Gemini. Η δημοσίευση στο blog της εταιρείας αποκάλυψε ότι το 88% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη για να βελτιστοποιήσουν την ανάλυση δεδομένων, την εξυπηρέτηση πελατών, τη σύνταξη των emails και τη διαχείριση άλλων καθηκόντων που σχετίζονται με την εργασία.

Λανσάρουμε το Gemini Business, ένα προϊόν με χαμηλότερο κόστος που θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους οργανισμούς να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν την παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη στο Workspace. Αυτό το πρόγραμμα τους δίνει πρόσβαση στο Gemini for Workspace - συμπεριλαμβανομένων εμπειριών όπως το Help me write στα Docs και το Gmail, το Enhanced Smart Fill στα Sheets και τη δημιουργία εικόνων στις Slides - με μόλις 20 ευρώ ανά χρήστη το μήνα με ετήσια δέσμευση.

Μια άλλη επιλογή που μπορούν να επιλέξουν οι ιδιώτες είναι το πρόγραμμα Gemini Enterprise. Αυτό αντικαθιστά το Duet AI for Workspace Enterprise και προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες με το Gemini Business μαζί με αρκετές πρόσθετες. Η τεχνολογία τιμολογείται στα 30 ευρώ ανά μήνα για κάθε πελάτη που εγγράφεται στην ετήσια συνδρομή. Οι πελάτες του Duet AI θα αναβαθμιστούν αυτόματα στα πακέτα Gemini Enterprise.



Το Gemini Enterprise συνοδεύεται από γλωσσική μετάφραση για υπότιτλους κλειστού τύπου σε AI-powered συνεδριάσεις. Αυτό σημαίνει ότι το Gemini μπορεί να μεταφράσει περιεχόμενο σε πάνω από 100 ζεύγη γλωσσών. Σύντομα, θα κρατάει επίσης σημειώσεις για τους συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις.

Εκτός από αυτό, η Google επιτρέπει στους εταιρικούς πελάτες να συνομιλούν με το Gemini. Η αυτόνομη εμπειρία χρησιμοποιεί την τεχνολογία 1.0 Ultra και αρχίζει να διατίθεται για τα πακέτα Gemini Business και Enterprise.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το μοντέλο AI 1.0 Ultra είναι το μεγαλύτερο και "πιο ικανό μοντέλο" της, το οποίο μπορεί να χειρίζεται μακροσκελείς συνομιλίες, να γράφει κώδικα και να εκτελεί άλλες πολύπλοκες εργασίες. Ωστόσο, οι πρόσφατες δοκιμές της Google αποκάλυψαν ότι το Gemini 1.5 θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερα προετοιμασμένο για αυτές τις εργασίες από την υπάρχουσα τεχνολογία.

Συνομιλώντας με το Gemini, οι χρήστες μπορούν να διπλοελέγχουν τις απαντήσεις και να λαμβάνουν "διορατικές και εξειδικευμένες" απαντήσεις. Επιπλέον, η λειτουργία συνομιλίας προστατεύεται με ασφάλεια δεδομένων επιχειρηματικού επιπέδου. Η Google διευκρίνισε επίσης ότι οι συνομιλίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του μοντέλου μηχανικής μάθησης ή για διαφημιστικούς σκοπούς.

[Google]

Loading