Το Hades έρχεται στα Netflix Games σε λίγες ημέρες!

Η Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας μιας από τις μεγαλύτερες προσθήκες στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της, το Hades της Supergiant.

Το εξαιρετικά επιτυχημένα roguelike κυκλοφορεί για mobile αποκλειστικά μέσω του Netflix στις 19 Μαρτίου, ενώ οι παίκτες μπορούν να προεγγραφούν στο App Store για να παίξουν την έκδοση για iOS. Είναι μία από τις πιο προβεβλημένες προσθήκες του Netflix στην ολοένα και πιο πλούσια βιβλιοθήκη παιχνιδιών του, με άλλες να περιλαμβάνουν την τριλογία GTA: Definitive Edition και το Rainbow Six SMOL που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Ζαγρέα, του γιου του Άδη, καθώς πολεμάτε μέσα από ένα τυχαίο σύνολο θαλάμων και εχθρών σε μια προσπάθεια να δραπετεύσετε από τον Κάτω Κόσμο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι roguelite. Κάθε φορά που πεθαίνεις, επιστρέφεις στην αρχή και χάνεις τα περισσότερα από τα προνόμια που πήρες κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής, αλλά σταδιακά θα ξεκλειδώνεις μόνιμες αναβαθμίσεις που θα βοηθήσουν τον Ζαγρέα να φτάσει στον Όλυμπο. Μπορεί επίσης να εφοδιαστείτε με επιπλέον γνώσεις σχετικά με έναν συγκεκριμένο εχθρό ή μια παγίδα που προκάλεσε το θάνατό σας.

Επιπλέον, ο Zagreus λαμβάνει δώρα από άλλους Ολύμπιους για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τους εχθρούς του. Είναι οι αλληλεπιδράσεις του με τους άλλους χαρακτήρες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ιστορίας και έκαναν το Hades να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Το Hades έρχεται στο Netflix Games σε μια ιδανική στιγμή για την Supergiant. Αφενός θα φέρει νέα μάτια στο παιχνίδι και αφετέρου θα δώσει στους παλιούς fans μια αφορμή να επιστρέψουν στο κλασικό παιχνίδι πριν από την άφιξη του sequel. Το Hades II πρόκειται να μπει σε early access για PC αυτή την άνοιξη.

Hades - [App Store Preregistration Link]

Loading