Το Injustice: Gods Among Us μεταφέρεται στον κινηματογράφο

Το δημοφιλές παιχνίδι Injustice: Gods Among Us φαίνεται ότι θα αποκτήσει τη δικιά του κινηματογραφική μεταφορά. Για όσους δεν γνωρίζουν το Injustice: Gods Among Us, πρόκειται για ένα παρόμοιο παιχνίδι με το Mortal Kombat αλλά περιλαμβάνει τους σούπερ ήρωες και τους κακούς της DC, όπως τον Batman, τον Superman και τον Joker.

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του Injustice: Gods Among Us θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μία επιτυχημένη ταινία ή σειρά. Το παιχνίδι τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της DC, όπου ο Joker κατορθώνει να εξαπατήσει τον Superman και σκοτώνει τη σύζυγο του, Lois Lane.

O Superman, τυφλωμένος από οργή και θυμό, ζητά απεγνωσμένα εκδίκηση και σκοτώνει τον Joker. Τότε δημιουργεί έναν δικό του κόσμο, του οποίο είναι ηγέτες είναι ο ίδιος και οι σύμμαχοι του με απώτερο σκοπό τους να μην σημειωθεί ποτέ ξανά αυτού του είδους η τραγωδία.

Σε αυτό το σημείο λαμβάνει δράση ο Batman, ο οποίος, προσπαθώντας να εντοπίσει συμμάχους-υπερήρωες, θέλει να σταματήσει τον Superman να κυβερνά κατά αυτόν τον τρόπο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας, ωστόσο, η κυκλοφορία του Batman: The Long Halloween θα περιλαμβάνει ένα trailer για την επερχόμενη ταινία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading