Το Instagram αρχίζει να δοκιμάζει τα Notes Prompts

Το Instagram ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Notes Prompts" και θα ωθεί τους followers σας να απαντήσουν σε ένα σημείωμα. Το χαρακτηριστικό που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και λίγο καιρό έχει περάσει πλέον σε στάδιο δοκιμών, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, στο κανάλι του.

Αυτή την εβδομάδα, ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε τα Notes prompts, ένα νέο χαρακτηριστικό για τους ανθρώπους που γράφουν σημειώματα που προτρέπει τους άλλους να ανταποκριθούν σε αυτά. Η ιδέα είναι ότι δίνοντας στους ανθρώπους περισσότερους τρόπους συμμετοχής, ίσως να αισθάνονται πιο άνετα να εκφράζονται και στη συνέχεια να συνδέονται με φίλους στα Notes.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την απάντησή σας σε ένα συγκεκριμένο Note Prompt και να δείτε και τις απαντήσεις άλλων χρηστών, σύμφωνα με ένα screenshot της λειτουργίας που μοιράστηκε ο Mosseri. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα Note πατώντας στην εικόνα του προφίλ σας στα εισερχόμενα της εφαρμογής. Πληκτρολογήστε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα που θα εμφανιστεί ως φούσκα κειμένου πάνω από την εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος της οθόνης.

Η υπηρεσία που ανήκει στη Meta ξεκίνησε τη λειτουργία Notes τον Δεκέμβριο του 2022 και από τότε έτηξ εχει βελτιώσει προσθέτοντας περισσότερες επιλογές, όπως τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής. Η τελευταία προσθήκη φαίνεται να είναι μία από τις προσπάθειές της να αυξήσει τη συνεργασία και τη συμμετοχή στην πλατφόρμα.

Εξάλλου, η Meta εργάζεται επίσης πάνω σε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, όπως, η δυνατότητα να προσθέσετε τον λόγο στο αίτημα για follow, αυτόματα μεταφρασμένες λεζάντες, animated emoji στα προσωπικά μηνύματα κ.λπ.

Loading