Το πανίσχυρο Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 mouse έγινε πιο γρήγορο και ακριβές από ποτέ!

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαίος καινοτόμος κατασκευαστής τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε σήμερα μία καινούργια δωρεάν ενημέρωση firmware [DFU] για το Pro X Superlight 2 ποντίκι gaming, της φημισμένης σειράς PRO. Tώρα, με ασύρματο polling rate 4000 Hz, το ποντίκι γίνεται πιο γρήγορο και ακριβές από ποτέ. Από σήμερα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν το update, και να απολαύσουν αμέσως την ανανεωμένη απόδοση.

Το Polling Rate είναι το πρότυπο που καθορίζει το πόσο συχνά το ποντίκι στέλνει πληροφορίες στον υπολογιστή. Μετριέται σε Hertz (Hz) που πρακτικά είναι μια μονάδα συχνότητας και ισοδυναμεί με χρονική καθυστέρηση (ms). Όσο υψηλότερο το polling rate, τόσο πιο γρήγορα επικοινωνεί το ποντίκι με τον υπολογιστή. 4000Hz polling rate, σημαίνει πως ο δείκτης του ποντικιού θα ενημερώνεται 4000 φορές ανά δευτερόλεπτο.

Εκτός του firmware update και του αυξημένου polling rate, το Pro X Superlight 2 είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ (60g), εργονομικό μοντέλο που δημιουργήθηκε με σκοπό να δίνει την αίσθηση πως είναι η προέκταση του χεριού των χρηστών. Με τον αισθητήρα HERO της Logitech και έναν εξορθολογισμένο σχεδιασμό, μπορεί να προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια εντοπισμού και απόκριση, εξασφαλίζοντας στόχο και στις πιο δύσκολες βολές.



Η σειρά PRO της Logitech G είναι μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην κοινότητα του gaming και τα τελευταία χρόνια, η εταιρία δούλεψε με εκατοντάδες από τους καλύτερους παίκτες esports στον κόσμο για να τη δημιουργήσει.

Σχεδιασμένα μέσω ενός αυστηρού προγράμματος Design by Collaboration, τα προϊόντα της σειράς PRO περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες για να επιτύχουν το απόλυτο αποκορύφωμα της απόδοσης, παρέχοντας παράλληλα άνεση χρήσης όλη την ημέρα που απαιτούν οι επαγγελματίες παίκτες.

Σχετικά με τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης αφοσιωμένος στην κάλυψη των αναγκών των gamers και των δημιουργών περιεχομένου με βραβευμένο υλικό, λογισμικό και ειδικές λύσεις. Τα κορυφαία προϊόντα της Logitech G περιλαμβάνουν πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά με μικρόφωνο, mousepads, προϊόντα προσομοίωσης, όπως τιμονιέρες και χειριστήρια πτήσης, κάμερες web, φωτισμούς και μικρόφωνα αλλά και ειδικά έπιπλα για gaming. Όλα γίνονται δυνατά μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού, προηγμένων τεχνολογιών και του πάθους μας για τις κοινότητες των gamers και δημιουργών περιεχομένου. Η Logitech βοηθά όλους τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα πάθη τους και δεσμεύεται να το κάνει με τρόπο που είναι θετικός για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Με έτος ίδρυσης το 1981 και έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας, η Logitech International είναι μια ελβετική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο SIX Swiss (LOGN) και στην Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Βρείτε τη Logitech G στο logitechG.com, στο company blog και στο @LogitechG.

Σχετικά με τη σειρά PRO

Η σειρά Logitech G PRO είναι μια βραβευμένη σειρά gaming headsets, ποντικιών και πληκτρολογίων επαγγελματικής ποιότητας, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των κορυφαίων παικτών Esports στον κόσμο. Σχεδιασμένα μέσω ενός αυστηρού προγράμματος Design by Collaboration, τα προϊόντα της σειράς PRO περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες για να επιτύχουν το απόλυτο αποκορύφωμα της απόδοσης, παρέχοντας παράλληλα άνεση χρήσης όλη την ημέρα που απαιτούν οι επαγγελματίες παίκτες.

Loading