Το Shadow of the Tomb Raider διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store!

Πέμπτη σήμερα και η καθιερωμένη επίσκεψη στο κατάστημα Epic Games Store μας φέρνει στο πιάτο πολύ ενδιαφέροντα δωράκια που μπορούμε να αποκτήσουμε όλοι μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η δόξα πηγαίνει προφανώς στο Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της rebooted τριλογίας Tomb Raider που ολοκληρώνει την ιστορία της Lara Croft. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηρωΐδα μεταβαίνει στην Κεντρική Αμερική σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την αποκάλυψη των Μάγια. Στην συγκεκριμένη έκδοση συμπεριλαμβάνεται όλο το έξτρα υλικό που προστέθηκε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το δεύτερο δωράκι είναι ένα indie game εξερεύνησης με τίτλο Sumberged: Hidden Depths, το οποίο είναι στημένο σε έναν post-apocalyptic κόσμο όπου οι gamers καλούνται να πάρουν τις βάρκες, να σκαρφαλώσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβουν οι βυθισμένοι αρχαίοι ουρανοξύστες. Μια περιπέτεια χωρίς μάχες για όσους θέλουν κάτι πιο χαλαρό.

Εξάλλου, όσοι παίζετε το δωρεάν Knockout City μπορείτε να αποκτήσετε ένα premium pack που περιλαμβάνει in-game αντικείμενα.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - [Epic Games Store Link]

Submerged: Hidden Depths - [Epic Games Store Link]

Loading