Τα 5 καλύτερα gadgets για το σκύλο σας!

Dog Computer

Αν νομίζατε ότι τα gadgets είναι μόνο για τους ανθρώπους, ετοιμαστείτε να διαψευστείτε. Παρακάτω θα βρείτε τα 5 καλύτερα gadgets που υπόσχονται να κάνουν χαρούμενους τους τετράποδους φίλους σας!


1. To designατο αυτό ποτηράκι σε σχήμα τουαλέτας θα κλέψει σίγουρα την παράσταση. Ποιος είπε ότι ο σκύλος σας δεν έχει δικαίωμα στο στυλ;

Dog Toilet

2. Αν το κατοικίδιό σας δεν τρελαίνεται για βόλτες ή νιώθει κάπως κουρασμένο τελευταία, το gadget αυτό έρχεται για να δώσει λύση στο πρόβλημά του, μετατρέποντάς τον σε ένα πρωτότυπο τσαντάκι! Αν βέβαια είναι μεγαλόσωμος, μάλλον θα σύνεχίσει τις βόλτες του με τα πόδια.

Dog Bag

3. Ο σκύλος σας είναι λίγο πιο παιχνιδιάρης από όσο θα θέλατε; Έχετε δουλειά, αλλά εκείνος συνεχίζει να σας φέρνει το μπαλάκι του και να σας κοιτά λυπημένος ή ακόμα χειρότερα να σας τραβάει το πόδι; Εύχεστε να υπήρχε κάποιος τρόπος να παίξει κάποιος άλλος μαζί του; Αυτό ακριβώς κάνει το παρακάτω gadget το οποίο πετάει μπαλάκια στο σκύλο σας!

GoDogGo

Τα μπαλάκια φεύγουν μέχρι 30 μέτρα ενώ εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη συχνότητα των πεταγμάτων είτε με το τηλεκοντρόλ είτε με χρονοδιακόπτη!

GoDogGo Live

4. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ελέγξετε τις «ορμές» του σκύλου σας και έχετε βαρεθεί τις προσπάθειές του να «καβαλήσει» ό,τι βρει μπροστά του (από αρκουδάκια και έπιπλα μέχρι στη χειρότερη περίπτωση τα πόδια των φίλων, των γειτόνων ή ακόμα και του ταχυδρόμου), το νεο hotdoll υπόσχεται να δώσει τέλος στα νεύρα και την αμηχανία σας.

Hot Doll

Το πρωτοποριακό αυτό sex toy, είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και διατίθεται σε 2 χρώματα (άσπρο και μάυρο) για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους σκύλους!

Hot Doll Back

5. Τέλος, αν το κατοικίδιό σας είναι ένα πραγματικό tech freak και στον ελεύθερο χρόνο του προτιμά να «surfάρει» στο Internet, αντί να πηγαίνει για βόλτες ή να παίζει σαν τα συνηθισμένα σκυλιά, το Puppy Tweets ήρθε για να του λύσει τα «πόδια».

Radica Puppy Tweets

Πρόκειται για ένα ειδικό κολάρο που το φοράτε στο λαιμό του σκύλου σας και μέσω των αισθητήρων κίνησης και ήχου που διαθέτει μεταφέρει στο Twitter τις κινήσεις του κατοικιδίου σας. Μόλις αντιληφθεί μια τέτοια κίνηση ή ήχο, κάνει Tweet αυτόματα μια από τις φράσεις που έχει αποθηκευμένες και αντιστοιχεί στην ενέργεια αυτή.

Puppy Tweets

Αν για παράδειγμα, το σκυλί αρχίσει να κηνυγάει την ουρά του, το Puppy Tweets θα στείλει αμέσως στο Twitter "Επιτέλους την έπιασα αυτή την ουρά που κυνηγάω όλη μέρα. Άουτς!" . Αν και το Puppy Tweets, ίσως, είναι το τελευταίο gadget που θα επέλεγε ο τετράποδος φίλος σας, το σίγουρο είναι ότι θα σας χαρίσει στιγμές γέλιου.

Loading