Τα 10 καλύτερα gadgets για την παραλία!


Beach

Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και ήδη πολλοί από εσάς έχετε ξεχυθεί στις παραλίες. Φυσικά, ούτε από εκεί θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα μας gadgets! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα 10 καλύτερα gadgets που θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στις παραλίες πιο διασκεδαστικές!

1. Τι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι από μια μουσική πετσέτα θαλάσσης! Εξοπλισμένη με δύο ηχεία, η πετσέτα Hi-Sun μπορεί να συνδεθεί με MP3 player, iPod, ακόμα και iPhone. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία Li-on η οποία επαναφορτίζει μέσω USB. Μετά την ηλιοθεραπεία σου δε, η πετσέτα διπλώνει και μεταμορφώνεται σε μια πρακτική τσάντα!

2. Κάτω από τον καυτό ήλιο δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό και αναζωογονητικό από ένα παγωμένο ποτό, ειδικά αν το ρουφάς με ένα καλαμάκι ...από πάγο!

3. Το γεγονός ότι απολαμβάνεις τη θάλασσα δε σημαίνει ότι δε μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Το παρακάτω ασύρματο ηχείο συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή, το iPod ή το Mp3 σου και σε ακολουθεί στις βουτιές σου!

4. Αν πάλι που δε βρίσκεις πρακτικό το παραπάνω gadget ή δε θέλεις να ζαλίζεις τους γύρω με τη μουσική σου, μπορείς να πάρεις μαζί σου το iPhone ή το iPod Touch σου, με αυτήν την αδιάβροχη και παράλληλα πρακτικότατη θήκη που θα κρατήσει τη διασκέδαση μόνο για σένα!

5. Εν όψει τις οικονομικής χρήσης ένα gadget που θα αγαπηθεί από πολλούς (ενώ δε θα είναι λίγοι και αυτοί που θα κοροιδέψουν). Οι σαγιονάρες αυτές διαθέτουν ανιχνευτή μετάλλων, ο οποίος σε ειδοποιεί με ήχο, δόνηση ή απλά μια φωτενή ένδειξη. Το σίγουρο είναι ότι θα βγάλει τα λεφτά του!

6. Σε περίπτωση που είσαι λάτρης του ψαρέματος αλλά δεν τα καταφέρνεις και τόσο καλά, το παρακάτω ρολόι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αφού εκτός από την ώρα "μαρτυράει" και την ακριβή τοποθεσία των ψαριών!

7. Ο παρακάτω ηλιακός φορτιστής θα σου εξασφαλίσει ότι δε θα ξεμείνεις ποτέ πια από μπαταρία στη θάλασσα. Διαθέτει 11 διαφορετικούς αντάπτορες για να φορτίσεις όλες τις ηλεκτρικές σου συσκευές!


8. Η ρακέτα-μυγοσκοτώστρα θα σε απαλλάξει από τα ενοχλητικά έντομα που σε περιτριγυρίζουν και δε σε αφήνουν να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, διοχετεύει τον ηλεκτρισμό από τις μπαταρίες στο μεταλλικό πλέγμα που διαθέτει, εξουδετερώνοντας όλα τα έντομα ανεξαρτήτως μεγέθους. Αυτό το gadget, εκτός των άλλων, υπόσχεται να σε κάνει και έναν πραγματικό επαγγελματία στο τένις!

9. Πόσες φορές έχεις πάει στη παραλία και πριν βουτήξεις ψάχνεις κάποιον να σου φυλάει τα πολύτιμα αντικείμενα σου για να μην σου τα κλέψουν; Το LOCK LOCK είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Ένα καλαίσθητο κουτί που συνοδεύεται από κλειδαριά ασφαλείας, κατάλληλο για να προστατέψει τα πολύτιμα αντικείμενά σου (αλλά και της παρέας σου) όση ώρα απολαμβάνεις τις βουτιές σου στη θάλασσα. Απλά τοποθέτησε τα αντικείμενα σου μέσα στο κουτί, δέστο στην ξαπλώστρα ή στην ομπρέλα σου και ορμήξε στη θάλασσα χωρίς άγχος!

10. Αν βέβαια όλα αυτά τα gadgets δε σε συγκινούν, ενώ το μόνο που θέλεις είναι να μαγνητίσεις όλα τα γυναικεία βλέμματα (και όχι μόνο...), ετοιμάσου να γίνεις πιο σέξι από ποτέ φορώντας το μαγιό του Borat! Ένα χιουμοριστικό gadget που θα χαρίσει σε εσένα και την παρέα σου αξέχαστες στιγμές γέλιου!

Loading