Total Annihilation: Commander Pack, διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

Πρόσφατα ο CEO της Epic Games, κ. Tim Sweeney, υπεραμύνθηκε της πολιτικής της εταιρείας να μοιράζει κάθε εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια για όλους τους χρήστες του Epic Games Store, τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι τίτλοι καταλήγουν να σημειώνουν πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις μετά το πέρας της ενέργειας. 

Δεν γνωρίζουμε αν σκέφτονται το ίδιο και στο κατάστημα GOG, αλλά εμάς δεν μας χαλάει καθόλου το γεγονός ότι άρχισε και αυτό να δίνει πολύ πιο τακτικά δωρεάν παιχνίδια από τον κατάλογο του.

Μόλις χτες μετέτρεψε σε free-to-play τα Ascendant, Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure και War Wind, και πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι θα διανέμει εντελώς δωρεάν το Total Annihilation: Commander Pack για τις επόμενες 48 ώρες. Πρόκειται για ένα real-time strategy game που κυκλοφόρησε το 1997 και το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει τα δύο expansions, The Core Contingency και Battle Tactics.

Για να αποκτήσετε το Total Annihilation: Commander Pack αρκεί να επισκεφθείτε το κατάστημα GOG.com και σκρολάροντας προς τα κάτω τις προσφορές του Summer Sale, θα παρατηρήσετε το σχετικό giveaway.

Loading