Τρία δωρεάν παιχνίδια για όλους από το κατάστημα GOG

Τα Summer Sales συνεχίζονται στο κατάστημα GOG.com με εκπτώσεις για περισσότερα από 3000 παιχνίδια που φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 95%! Εκτός, όμως, από τις μειωμένες τιμές, το κατάστημα προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τρία παιχνίδια και να τα κρατήσουν για πάντα στη βιβλιοθήκη τους.

ascendant.jpg

Το Ascendant είναι ένα indie action-adventure που σε βάζει στον ρόλο ενός ημίθεου. Στόχος να επιβιώσει σε έναν πλανήτη που ελέγχουν οι αντίπαλοι του και γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ευλογία και ξόρκι που έχει στη διάθεση του. Το παιχνίδι ξεχωρίζει διότι υπάρχει σύστημα οριστικού “θανάτου” και οι πίστες δημιουργούνται τυχαία, με αποτέλεσμα να βλέπεις έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο κάθε φορά που ξεκινάς νέο παιχνίδι.

delores.jpg

Το Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure είναι ένα μικρό έξτρα επεισόδιο που δημιούργησε ο Ron Gilbert κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Λαμβάνει χώρα έναν χρόνο μετά τα γεγονότα του Thimbleweed Park, με τη Delores να κάνει ένα μινι διάλειμμα για διακοπές από τη δουλειά της ως game developer για να εργαστεί ως φωτορεπόρτερ σε μια μικρή τοπική εφημερίδα.

war-wind.jpg

Το War Wind είναι ένα κλασικό real-time strategy game που τοποθετείται στον μακρινό πλανήτη Yavain. Αναλαμβάνεις ένας από τους τέσσερις μοναδικούς στρατούς και στόχος σου είναι να πάρεις τον έλεγχο αυτού του τόπου. Θυμίζει αρκετά το Warcraft II: Tides of Darkness, αλλά έχουν προστεθεί αρκετά νέα στοιχεία για να σε βοηθήσουν να τα βγάλεις εις πέρας στα 28 διαθέσιμα σενάρια του.

Ascendant - [GOG Link]

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure - [GOG Link]

War Wind - [GOG Link]


Loading