Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure, διαθέσιμο εντελώς δωρεάν σε Steam και Epic Games Store

Όλοι όσοι μεγαλώσαμε με τα θρυλικά adventures της Lucasfilm των δεκαετιών ’80 και ’90, έχουμε έναν ξεχωριστό χώρο στην καρδιά μας για οτιδήποτε θυμίζει εκείνη τη χρυσή εποχή για το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών. Το κορυφαίο homage που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς αμφιβολία το Thimbleweed Park, ένα point-and-click adventure των Ron Gilbert και Gary Winnick που κυκλοφόρησε το 2017.

Ο λόγος που επανερχόμαστε σε αυτό είναι το γεγονός ότι ο Ron Gilbert άρχισε να βαριέται αφόρητα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και γι’ αυτό ξεκίνησε να χτίζει από την αρχή τη gaming engine του Thimbleweed Park, χωρίς να έχει κάποιο ξεκάθαρο project στο νου του. Επειδή μιλάμε, όμως, για τον Ron Gilbert, δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να του έρθει μια καλή ιδέα. Αυτό, λοιπόν, είναι το Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure, μια αυτόνομη ιστορία που ξεπήδησε από τη νέα gaming engine του Ron Gilbert!

Το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να το αποκτήσουμε όλοι δωρεάν μέσα από το Steam και το Epic Games Store, άσχετα εάν έχουμε αγοράσει το Thimbleweed Park (όσοι δεν το έχετε μπορείτε να το βρείτε με 60% έκπτωση στα Steam και Epic Games Store).

Η υπόθεση του Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure λαμβάνει χώρα έναν χρόνο μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού, με τη Delores να κάνει ένα μινι διάλειμμα για διακοπές από τη δουλειά της ως game developer για να εργαστεί ως φωτορεπόρτερ σε μια μικρή τοπική εφημερίδα.

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure - [Epic Games Store Link]

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure - [Steam Link]

Loading