Μπορεί ο 24χρονος James να έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του ήπατος, ωστόσο θα ζει για πάντα μέσα από το αγαπημένο του παιχνίδι Total War: Rome 2.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Willow Foundation που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία κανόνισε συνάντηση του νεαρού fan του παιχνιδιού με την εταιρεία του, Creative Assembly, προκειμένου να περιηγηθεί στο studio όπου αναπτύχθηκε το 'Total War:Rome 2'.

Μάλιστα, η Creative Assembly όχι μόνο δέχτηκε τον James, αλλά του επέτρεψε να παίξει πρώτος το παιχνίδι, άκουσε τις προτάσεις που είχε να κάνει και δημιούργησε ακόμα και το χαρακτήρα του στο παιχνίδι.

Ο Craig Laylock, community manager του παιχνιδιού, σχολιάζει:

"Είναι πολύ σπάνιο να ανοίξουμε τις πόρτες μας στο κοινό όταν πρόκειται για projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο σε μικρή ηλικία κι έτσι ήμουν πολύ ευαισθητοποιημένος με την περίπτωση του James.

Παρόλο που δεν θα έχει την ευκαιρία να δει το παιχνίδι σε κυκλοφορία, θα ζει πάντα κατά κάποιο τρόπο μέσα από το παιχνίδι μας. Κάθε φορά που τον βλέπω θα θυμάμαι τι υπέροχο παιδί ήταν..."

[via Creative Assembly]

Advertisements