TP-Link: Νέες λύσεις smart home και συνδεσιμότητας [IFA 2022]

Η TP-Link είναι παρούσα στην IFA 2022 από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου με τα τελευταία προϊόντα της για το «έξυπνο» σπίτι, τη δικτύωση και τις επιχειρήσεις.

tapo-l530e.jpg

Η ζωή γίνεται πιο «έξυπνη», ασφαλής και πιο φιλική προς το περιβάλλον με τη σειρά Tapo

Τα προϊόντα της σειράς Tapo για το «έξυπνο» σπίτι κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, καθώς οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να παραμείνουν ασφαλείς χωρίς να περιορίζουν την άνεσή τους. Στην IFA 2022, παρουσιάζονται νέα IoT προϊόντα της σειράς Tapo, όπως «έξυπνες» λάμπες και κουδούνια, κάμερες ασφαλείας και «έξυπνοι» αισθητήρες.

Με τη νέα «έξυπνη» λάμπα Wi-Fi Tapo L530E, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τις ώρες χρήσης του ρεύματος, να ελέγχετε την κατανάλωσή σας και να σβήνετε τα φώτα εύκολα και γρήγορα από το κινητό. Με διάρκεια ζωής 13 χρόνια και επίπεδο φωτεινότητας 9W, η Tapo L530E ξεπερνά και στα δύο τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

tapo-c320ws.jpg

Οι «έξυπνες» κάμερες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της TP-Link είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Η Tapo C320WSK κυκλοφόρησε πρόσφατα και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για το τι γίνεται στον χώρο σας, ενώ μέσω της εφαρμογής λαμβάνετε και τις σχετικές ειδοποιήσεις.

tapo-d230s1.jpg

Ταυτόχρονα, η TP-Link παρουσιάζει στην IFA 2022 τα νέα και καινοτόμα «έξυπνα» κουδούνια της. Το Tapo D230S1 ανιχνεύει την κίνηση και σας επιτρέπει να απαντάτε το κουδούνι ακόμα και από απόσταση, χάρη στη λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας, καταγράφοντας παράλληλα και βίντεο μέσω της 3 MP HD κάμερας.

tapo-t110.jpg

Για την παροχή μιας άνετης ζωής στους πελάτες της, η TP-Link ανέπτυξε τους νέους αισθητήρες κίνησης Tapo T110 και τους «έξυπνους» θερμοστάτες Tapo T315. Με τα δύο αυτά προϊόντα, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν αυτόματα τα φώτα τους, να ανοίξουν την πόρτα και να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του χώρου τους, βάσει ακριβών μετρήσεων και σε καθορισμένα εύρη θερμοκρασίας και υγρασίας.

tapo-t315.jpg

Απρόσκοπτο ίντερνετ στο σπίτι με το Mesh Wi-Fi τελευταίας τεχνολογίας

Η TP-Link ανεβάζει τον πήχη στη σύνδεση Wi-Fi, δημιουργώντας τα Wi-Fi 6E προϊόντα της.

archer-axe200-omni.jpg


Το Tri-Band router Archer AXE200 Omni προσφέρει την τεχνολογία Wi-Fi 6E και multigigabit θύρες Ethernet. Με καινοτόμες κεραίες που περιστρέφονται μέσω του ίδιου του router ή της εφαρμογής, η ασύρματη μετάδοση του σήματος και η εμπειρία του χρήστη βελτιώνονται σημαντικά.

deco-xe200.jpg


Το Deco XE200 ενσωματώνει την τεχνολογία Wi-Fi 6E, ενώ με την τεχνολογία του Mesh που συνδυάζεται με Τεχνητή Νοημοσύνη, επεκτείνει την κάλυψη δικτύου σε χώρους άνω των 600τ.μ με 2 συσκευές. Με τις δεκαέξι κεραίες και χωρητικότητα για περισσότερες από 200 συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα, η συσκευή παρέχει υψηλότερες ταυτόχρονες μεταδόσεις, ενώ υποστηρίζει την ψυχαγωγία πολλαπλών gigabit, όπως VR και AR.

deco-xe75.jpg


Το Deco XE75 χρησιμοποιεί την τεχνολογία Wi-Fi 6E και καλύπτει επιφάνειες έως και 668 τ.μ. (με το πακέτο των 3 συσκευών) και έως και 510 τ.μ. (με το πακέτο των 2 συσκευών), βάζοντας ένα τέλος στις περιοχές που το σήμα από το κύριο router χάνει την ποιότητά του ή δεν φτάνει καθόλου. Η συσκευή δημιουργεί ένα δίκτυο πρόσβασης στο ίντερνετ για όλο το σπίτι (συνδέοντας έως και 200 συσκευές παράλληλα), χρησιμοποιώντας και τις τρεις ζώνες ταυτόχρονα. Έτσι, επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 5.400Mbps συνολικά (2.402 Mbps στη ζώνη των 6 GHz και 5 GHz, φτάνοντας τα 574 Mbps στα 2,4 GHz). 

Αξιόπιστες λύσεις και για τις επιχειρήσεις

Η λύση της TP-Link για τις επιχειρήσεις, Omada SDN, έγινε πρόσφατα διαθέσιμη και βασίζεται στο cloud. Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες τους, παρέχει βελτιωμένη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης, υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα η συντήρηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

  • Μηδενική Παροχή Επαφών (Zero Contact Provisioning – ZTP): Δεν χρειάζεται μηχανικός για να ρυθμίσει το Omada. Καθώς η λύση βασίζεται στο cloud, επιτρέπει την απομακρυσμένη ανάπτυξη και διαμόρφωση δικτύων πολλών τοποθεσιών

  • Αυτόματη Επιλογή Καναλιών και ρύθμιση ισχύος: Η Omada μπορεί να επιλέξει αυτόματα τα κανάλια με το καλύτερο σήμα ανά πάσα στιγμή και να προσαρμόσει την ισχύ κατάλληλα. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μεγιστοποιείται η ασύρματη απόδοση του δικτύου και μειώνονται σημαντικά οι παρεμβολές του Wi-Fi

  • Αυξημένη Ασφάλεια: Η προστασία του απορρήτου των δεδομένων γίνεται ακόμα καλύτερη, αφού το user traffic δεν περνάει από το cloud

  • Αυξημένη Αξιοπιστία: Με 99,99% διαθεσιμότητα SLA, 24/7 αυτοματοποιημένο εντοπισμό σφαλμάτων και γεωγραφικά απομονωμένους servers, το δίκτυο παραμένει πάντα σε λειτουργία

Loading